"Sua vain yli kaiken mä rakastan..."

Häähaaveita <3

[18/04 09:31PM]
Häälogo & Häävärit
Nyt meillä on oma virallinen häälogo!

Suunnittelimme sen koristeluvastaava-isosiskoni kanssa (kiitos, P.!), kun hän oli luonamme vierailulla maaliskussa. Siitä tuli hieno! Sen piirrän itse käsin hääkarkkipussukoihin, ja sen lisäksi logo tulee kutsuihin, ja varmasti myös menu- ja ohjelmakortteihin, vieraskirjaan, ja sinne sun tänne, mihin vain sopii ;)

Hääväreinä meillä on suklaanruskea, luonnonvalkoinen (eli 'häävalkoinen') ja hento vaaleanpunainen/vanha roosa. Kultaakin saattaa vähän vilahtaa siellä täällä hääjutuissa. Niitä toistetaan sitten kaikkialla koristelussa, kutsuissa ym. askarteluissa, jne. Minun puvustahan ei tietenkään vielä tiedä kukaan, minkä värinen siitä tulee! ;)

Pöytien koristeluun haluaisin oikeita pitkiä kynttilöitä tuikkujen sijaan, tai ainakin niiden rinnalle. Eli ei pelkkiä tuikkuja. Hääkukaksi olen ajatellut orkideaa - se tulisi sekä minun hääkimppuuni, että kaasoille, bestmaneille, isille, ja pöytien koristukseksi. Kun se orkidea on niin kaunis..ja samalla heijastaa jotenkin minun persoonallisuuttani niin hyvin: vaikka kaunis onkin, niin orkidea nimittäin vaatii aika paljon ja hyvää ja tarkkaa hoitoa, se ei olekaan mikään ihan helppo tapaus pitää hyvinvoivana! ;)

Nyt otan vielä toukokuun aikana projektiksi hääkarkkien askartelun aloittamisen - siinä nimittäin menee tovi, kun leikkaa yli sata kangaspalasta ja piirtää niihin häälogon...mutta onpahan kivaa pikku askartelua gradun kirjoittamisen rinnalla! No niin, tästä jatketaan eteenpäin!

-Wilbertiina-


Trackbacks

TRACKBACK URL: http://blogit.naimisiin.info/blogs/trackback/21360

Kommenttia

Lisää kommentti
Nimi:


Sähköposti:


Otsikko:


Kommenttia:

Koodi:A service of naimisiin.info/blogs, powered by Blog System